Σχετικά με τη νέα ενημέρωση του Viber

Ανοίξατε το κινητό σας ή την εφαρμογή του Viber και σας λέει πως υπάρχει μια νέα διαθέσιμη ενημέρωση και αναβάθμιση της εφαρμογής; Ανοίξατε το App store σας ή το Google Play και σας έβγαλε μια οθόνη που μοιάζει με την παρακάτω εικόνα; Αν αναρωτιέστε περί τι ακριβώς πρόκειται, θα σας ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Αν είστε διστακτικοί να κάνετε την ενημέρωση ή θέλετε να μάθετε παραπάνω, ιδού μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Νέα features και χαρακτηριστικά

Όσοι ήδη κάνατε download την τελευταία ενημέρωση του Viber σίγουρα θα προσέξατε τα νέα χαρακτηριστικά τα οποία περιέχει η εφαρμογή. Να μια λίστα με τα σημαντικότερα.

  • Ασφάλεια από spyware και μυστικές συνομιλίες: Πλέον μέσα από τις εφαρμογές μας και τα κινητά μας μεταδίδουμε μια πληθώρα πληροφοριών. Από φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές μέχρι κωδικούς και pin τραπεζών, όλες οι συνομιλίες μας πρέπει να διαθέτουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Κάτι που επιτυγχάνεται με την έκδοση 10.1 του Viber. Τα πράγματα που στέλνετε μέσω της εφαρμογής είναι πλέον ασφαλή από κακόβουλο λογισμικό και spyware και αν πέσουν στα χέρια κάποιου δεν μπορούν να διαβαστούν. Επίσης, η τελευταία έκδοση του Viber σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε μυστικές συνομιλίες. Αυτό το νέο feature προέκυψε μετά από σχόλια πολλών χρηστών πως φοβούνται για την ασφάλεια και την υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων που στέλνουν μέσω του messenger και ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τρίτους. Για το λόγο αυτό με τη νέα έκδοση του app περιλαμβάνεται και μια νέα λειτουργία, η μυστική συνομιλία. Με αυτή τη δυνατότητα μπορείτε να στείλετε σε οποιονδήποτε μυστικά ό, τι ευαίσθητο δεδομένο θέλετε. Το δεδομένο να είστε σίγουροι πως θα διαγραφεί και θα καταστραφεί μόνο του μετά από κάποιο χρόνο. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε ομαδικές όσο και σε ατομικές συνομιλίες οι οποίες έχουν έτσι και αλλιώς κρυπτογράφηση end to end. Τα μηνύματά σας πλέον έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής και δεν δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα προώθησης σε κάποιον δεύτερο. Επίσης, μόνο σε κινητά Android, μέσα στη μυστική συνομιλία δεν επιτρέπεται στο χρήστη να πάρει και screenshot της συνομιλίας. Στις συσκευές με iOS λαμβάνετε ειδοποίηση αν κάποιος παραλήπτης τραβήξει screenshot από τη συνομιλία σας.
  • Νέο: παίξτε παιχνίδια μέσω Viber: Με τη νέα ενημέρωση του messenger, αν πάτε στην καρτέλα Περισσότερα θα βρείτε πολλά παιχνίδια της εφαρμογής διαθέσιμα. Η ομάδα του Viber μετά από δοκιμές και καλά σχόλια από τους χρήστες, διαθέτει πλέον αυτά παιχνίδια σε όλους παγκοσμίως, είτε έχετε Android είτε iOS. Έχει δηλώσει επίσης πως όσο περνάει ο καιρός θα προστίθενται και άλλα παιχνίδια, πρακτική που ήδη έχουν μιμηθεί και άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Ο στόχος είναι να αυξηθεί ο χρόνος που περνάτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μαζί με τα έσοδα από τις in-app αγορές των παιχνιδιών.
  • Ταπετσαρίες & νέα δωρεάν stickers: Όλοι μας τρελαινόμαστε και προτιμούμε το Viber γιατί μπορούμε να στείλουμε στους φίλους μας, πέρα από μηνύματα, emoji, stickers, emoticons, gif και clip art. Ό, τι και αν θέλουμε να γράψουμε και με όποιο τρόπο θέλουμε να το πούμε, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το βρούμε στο app. Αν κάνετε τη νέα αναβάθμιση, το Viber σας δίνει πάρα πολλά δωρεάν αυτοκόλλητα τα οποία απλά μπορείτε να κατεβάσετε. Υπάρχουν βέβαια και stickers τα οποία μπορείτε να πληρώσετε και να αγοράσετε. Τέλος, για να προσωποποιήσετε και να κάνετε δική σας και ξεχωριστή κάθε συνομιλία, μπορείτε, με τη νέα έκδοση του Viber να κατεβάσετε και νέα wallpapers, chat backgrounds και ταπετσαρίες.

Ενημερώστε το τώρα!

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *